Право на отказ

В качеството си на потребител по смисъла на ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената от Вас стока при направена от Вас поръчка, което се счита за сключен договор за покупко-продажба от разстояние, в срок от 14 дни от доставянето й, като не е необходимо да посочвате причина за това. Вие сте длъжни да съхранявате получената стока, нейното качество и безопасност по време на срока по предходното изречение. Разходите за връщането на стоката са за сметка на потребителя. 

Гореописаното Ви право не се прилага в следните случаи: 

– за стоки, повредени и/или променени от Вас след момента на получаването им;

– за стоки, които включват печат по проект на клиента

– стоки, изработени по модел и размер на клиента.

За да се възползвате от правото си на отказ от закупена стока, необходимо е да ни информирате за това писмено на електронен адрес office@hi-pos.com

Доставчика възстановява сумата, получени от потребителя, до 7 дни след получаване на отказаната стока. 

Рекламация

Рекламацията можете да предявите в писмена форма по имейл заедно със снимка на увредения продукт като доказателствен материал. Задължително следва да посочите вида и количеството на продукта (продуктите) предмет на рекламацията, предпочитания от Вас начин за удовлетворяване на рекламацията, размера на претендираната сума, причините за рекламацията и адрес за контакт. Подаването на рекламацията може да извършите и в търговския офис на “еМ Студио Адвъртайзинг енд Криейтив” ООД, освен ако не е уговорено друго място, като трябва да представите документ за получаване и заплащане на продуктите.

В случай, че рекламацията Ви бъде удовлетворена, продукта (продуктите) може да Ви бъде заменен с нов/и в рамките на един месец от датата на предявяване на рекламацията. Ако замяната не е възможна или не се осъществи в рамките на този период, имате право да поискате намаление на цената на продукта (продуктите) или да го върнете като Ви се възстанови заплатената сума. Като клиент Вие не можете да изисквате да Ви се върне продукта (продуктите) и да Ви се възстанови заплатената сума или намали цената ако сте получили писмено потвърждение, че ще бъде направена замяна до един месец от датата на предявяване на рекламацията. Вие не може да изисквате връщане на продукта (продуктите) и възстановяване на заплатената сума, ако несъответствието е незначително.

В случай, че Вашата рекламация бъде удовлетворена “еМ Студио Адвъртайзинг енд Криейтив” ООД издава акт за рекламация в два екземпляра по един за двете страни. Според спецификата на рекламацията транспортните разходи подлежат на допълнително договаряне между страните.

При констатирани нарушения във външния вид на опаковката на стоката се обърнете към куриера веднага, който е длъжен да състави протокол за увреждане целостта на пратката.

При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете веднага към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на стоката.